Over Malle Sien


Malle Sien is een ietwat vreemd mens. Ze is zo eentje die je soms net niet kunt duiden. Is ze nou zus of toch eerder zo? In haar kloffie, tussen oude rommel is ze het beste op haar plek. Of daar waar haar hondjes zijn. Dan is elke plek goed. Helaas liggen die graag op de vensterbank en dat ligt best krap.

Wekelijks sleept ze spullen naar huis. Dat is haar grootste hobby. Is ze niet iets aan het opknappen, dan kijkt ze wel wat ze her kan gebruiken. Ze gunt veel rommel een nieuwe kans, maar dan moet die rommel wel een en ander op willen geven. Zoals een vorig leven of zo. Dit vraagt af en toe om een pleister, vaker om okselgeurbestrijding en soms om een zakdoek. Maar misschien is dat te veel detail.

Sinds kort heeft ze gezelschap van &Co. En daar is ze heel blij mee. Omdat ze wel veel ideeën heeft, maar niet zo handig is en niet zo sterk. Bovendien heeft hij een goede invloed op haar. Haar woonstijl is een beetje van dit en een beetje van dat. Dat wat ze mooi vindt zet ze gewoon bij elkaar. Haar huis is eigenlijk altijd te klein. Of haar smaak te groot. Als je het &Co vraagt, dan is het het laatste. Hij is dan ook blij met deze webshop. Kan ze naar harte lust haar gang gaan. En gaat er zo af en toe ook weer wat het huis uit.

Malle Sien combineert alles. Vintage, industrieel, brocante en antiek mixt ze tot haar eigen stijl. 'Staat het leuk' en 'voelt het goed' zijn de maatstaven. Of het 'zo hoort' is een vraag die ze niet stelt. Wil je het per sé in een hokje te stoppen, dan mag je het 'eclectisch' noemen. Officieel is dit het 'samenvoegen van de beste stijlelementen uit voorgaande stijlperiodes'. Wat de beste stijlelementen zijn, is gelukkig geheel aan een ieder zelf. Malle Sien staat los van trends en juicht hergebruik van voorwerpen en ze anders gebruiken dan waar ze oorspronkelijk wellicht voor bestemd waren van harte toe. In een eclectisch interieur spelen (curieuze) accessoires overigens een grotel rol. Niet zomaar bijelkaar gehusseld, maar subtiel gecombineerd natuurlijk. Soms gebeurt dat per ongeluk. Malle Sien helpt je graag een handje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten