woensdag 9 mei 2012

Iemant is vastbesloten de cirkel te doorbrekenVan tijd tot tijd zitten we hier thuis in een soort van vicieuze eetcirkel. En ik lees op Wikipedia dat het bijzonder moeilijk, zo niet onmogelijk is om een vicieuze cirkel te doorbreken mocht je er eenmaal in terecht zijn gekomen. Lekker zwartgallig wel, zeg. Is dat nu het beste nieuws dat je iemant kunt geven in de desbetreffende situatie? Net zoiets als, mocht u op enig moment in uw leven in de ongelukkige omstandigheid komen niet te weten wat u wilt worden als u later groot bent, dan is de kans zeer klein zo niet nihil dat u daar ooit nog wel achter komt. Of ... mochten er ooit paardenbloemen in uw zorgvuldig onderhouden gazon verschijnen dan is het bijzonder moeilijk, zo niet onmogelijk om die uit te roeien zonder uw gazon om te spittten. Dit geldt tevens voor molshopen. 
Waar is het uitzicht mensen? Waar is de hoop? De uitdrukking 'against all odds' is niet zomaar ontstaan hoor. 
Maar ... wat te doen om deze specifieke cirkel te doorbreken? Want dat dat niet mogelijk is, dat Weiger ik te geloven. Ik denk dat we maar een regel in gaan stellen. De regel van drie. Dat wil zeggen dat van de zeven dagen dat er bedacht moet worden wat er op het menu staat er drie dagen een nieuw recept gemaakt moet worden. En........ ha vicieus mijn neus .... dat recept mag pas na drie weken weer op het menu.
Of ... zou de regel van twee niet beter zijn? Drie is best veel. Nee. Nee. Niet! Drie! Te beginnen vanavond. Wrrgg, stress. Wat dan? Wat dan? Help! Misschien moeten we maar uit eten?

P.s.: Kent u een hond die dit kunstje kan? Meld hem of haar dan aan via  Herodogsphotography.com voor een gratis fotoshoot. Moet het wel echt zijn he, geen photoshop kunstje. Deden ze in 1954 toen deze hond op de foto werd gezet ook niet. Geen opmerkingen:

Een reactie posten