vrijdag 19 juli 2013

Iemant stelt u voor aan Malle Sien


Festival des Arts in Rimburg. Het was een leuke en zonovergoten(warme!) dag.
Tja, als je niet schrijft dan leest er natuurlijk ook niemand. Sorry. De ontwikkelingen van de afgelopen maanden (waarover misschien later ooit meer) hebben me dusdanig in beslag genomen dat er voor dit blog even geen tijd over was. En dat kan natuurlijk eigenlijk niet. Althans, dat is wat ik te horen krijg. Wat ik ter verdediging kan aanvoeren is dat ik druk ben geweest door iets te vinden wat we niet zochten, waar vervolgens een groot vraagteken is boven komen te hangen, waardoor we dan nu maar weer druk zijn met vinden wat we wel zochten. Cryptisch? Ja, zo is het. Het zij zo. Het is wat het is. En verder kan ik, iets minder cryptisch, zeggen dat ik druk ben geweest met produceren. Van allerlei leuks. Voor het Festival des Arts in Rimburg afgelopen 7 juli. En dat was Leuk. Zowel het produceren als het Festival bedoel ik dan. Ontzettend veel leuke, grappige, lieve, aanmoedigende, verwonderde reacties gehad op de spullen in onze kraam. Onze? Ja, de kraam van Malle Sien. U kent haar misschien al? Dat ietwat vreemde mens, of eigenlijk twee die niet uitsluit dat ze er ooit drie of zelfs meer wordt? Ze is nog wat verlegen en stelt zich daarom beetje bij beetje aan u voor. En laat ook beetje bij beetje zien wat ze allemaal maakt en verkoopt. Om te wennen. En omdat ze ietwat vreemd is. Zoals gezegd. En de dingen nooit doet zoals ze horen. Zoals u zult merken. Daarom laat ik u hier maar alvast wat zien. Van wat die Malle Sien zoal uitspookt.
Voor aan de muur. Om je te helpen herinneren.
Wat een dotje he?! Vintage poppenhoofdje van stof.
Ze hangt nu hopelijk ergens anders gezellig aan de muur. 
Een allerschattigst paneeltje 'Melk is best voor elk'. Het is de bovenkant van een oud luciferdoosje, het origineel zit op de achterkant. Het paneeltje is afgewerkt met een laagje was. Schattig voor in een kinderkamer of in de keuken. Of waar jij ook maar wilt. Malle Sien maakt het niet uit. Hang het echter niet in de volle zon, daar kan de was niet zo goed tegen.
Heb je het 'haakje' gezien? 
Een klein paneeltje met daarop een vintage autootje. Zie je die twee mensjes? Die zaten er net nog in. En als je even wacht, rijden ze straks weer weg. Let maar op. Goed kijken hoor, anders mis je het.
Een deksels leuke lamp. Precies goed om een donker hoekje wat gezelliger te maken. Gaten onderin waar het licht uit komt en als je de lamp moet vervangen haal je gewoon de deksel eraf. 
Nou, Malle Sien begint te steigeren. Ze vindt het wel even genoeg zo. Bovendien heeft ze nu meer zin om wat te knutselen in plaats van binnen achter de laptop klungelen. Daaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten