woensdag 27 juni 2012

Wil iemand helpen sparen?

Kent u Pinterest al? Niet? Echt, eerlijk, heus, neem een kijkje en zie hoe leuk het is. Wel? Leuk he?!! Ik doe er stapels ideeën op en meer. Even een blik op mijn pinborden en ik ben weer helemaal vrolijk. Via Pinterest kwam ik op het idee om dit te maken en dit en dit en daar had ik dus kurken voor nodig. Deze en gene die heeft mee gespaard, hartelijk dank. Spaar gerust voor me door als je daar behoefte aan hebt, maar ik kan melden dat ik inmiddels voor voorlopig ruim voorzien ben dankzij een bezoekje aan de snuffelhal afgelopen zaterdag. Niet dat ik al gemaakt heb wat ik ermee wilde maken, maar door het in bezit komen van de kurken ben ik nu in de mood voor het verzamelen van kapotte lampen, je weet wel gloeilampen in de vorm van het symbool voor een goed idee. En voor het verzamelen van lipjes van blikjes, je weet wel die dingen  die je vaak op parkeerplaatsen vindt. Ik heb er al 1.
En weet u wat ik nou nog eens extra leuk vind, er verschijnen de laatste weken steeds weer pins die met Kerst te maken hebben. En dat wil zeggen, lieve mensen ..., dat wil zeggen dat ik niet de enige geek ben op de wereld die in de zomer aan Kerst denkt. En dan niet alleen als de zomer meer op een herfst lijkt, maar ook als het snikje heet is. Jomtiediepom. Ik vraag me af of ik wel de enige ben die bij het bezichtigen van huizen een al dan niet geschikte plek voor de kerstboom bijna doorslaggevend maakt. Hmmm. Afijn, ik ga nu maar eens tegelen, zodat ik straks nog creatief met kurk kan zijn. Laat ik u eerst nog even het leuke lampje zien dat ik een weekje of wat geleden heb gemaakt van een koffiemolen en poppenkastpop. 


3 opmerkingen:

  1. Gelukkig ben je verder ongevaarlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey, je zusje (die in een malle pietjeswinkel werkt) spaart wel mee hoor wat de gloeilampjes betreft. De kurken is een ander verhaal, want als er maar"alcohol in zit" geeft niet zo'n grote productie van kurken. Daar het alcohol gehalte meestal verpakt zit in bonbons,rumbonen,ijsjes,toetjes etc.zal mijn aandeel in de kurken niet erg groot zijn.hi,hi

    BeantwoordenVerwijderen